Pulvertech Kft.

3200 Gyöngyös, Kassai u. 29.
Tel/Fax: +36 37 30 44 30
Mobil: + 36 30 939 3067
E-mail:

Színkártyák

A nemzetközileg elfogadott szín standardok alapján kidolgozott porlakkokat kínáljuk.

A hazai és leggyakrabban használt porlakkok a RAL Classic szín standard alapján lettek kidolgozva. Ez a nemzetközileg legjobban elterjedt 213 színt tartalmazó színkártya. A könnyű és gyors beazonosítás érdekében nélkülözhetetlen eszköz a bérfestő szakmában.

Pulvertech Kft.

A színszabványok kiválóan alkalmasak egyedi új színek kiválasztására és összehasonlításra. Partnereink számára valamennyi színkártya hozzáférhető akár eseti vizsgálatra is.

  • RAL Classic, RAL Effect, RAL Design
  • NCS
  • Pantone Coated, Uncoated
  • British standardRAL

RAL CLASSIC szín kollekció

Színkártyák - Pulvertech Kft.

A 4 számjegyből álló RAL színeket már több mint 70 éve alkalmazzák a színek kiválasztására. A kezdetekben a gyűjtemény csupán 40 különböző színt tartalmazott, amely szám mostanra 213-ra emelkedett. A matt színárnyalatokat a RAL 840-HR termék, a fényes színeket pedig a 841-GL típusú termék tartalmazza. A színek folyamatosan fejlesztés alatt állnak az ipar követelményeinek megfelelően. A színkártyákat színmintaként alkalmazzák a tervezés során. A színkártyák tartalmazzák a biztonsági- és jelző színeket is, amelyek megfelelnek a DIN szabályozás által támasztott követelményeknek.

RAL DESIGN System

Színkártyák - Pulvertech Kft.

A RAL DESIGN System kifejezetten a kifinomult igényekkel bíró dizájnerek számára került kifejlesztésre. Ez világszerte kiváló választás lehet az építőiparban tevékenykedőknek, a dizájnereknek és a reklámügynökségeknek egyaránt. A módszeresen - a színeket árnyalatonként metrikus módon- rendszerezett gyűjtemény az 1993-as megjelenését követően gyorsan elsőszámú választásként szerepel a felhasználók körében. A kreatív dizájnerek számos színárnyalatot követelnek meg, amelyeknek a RAL DESIGN messzemenőkig megfelel. A RAL DESIGN System 1625 különböző színt tartalmaz.

RAL EFFECT

Színkártyák - Pulvertech Kft.

A RAL EFFECT színei az ipar számára kínálnak kiváló lehetőséget. A RAL EFFECT 420 féle hagyományos- és 70 féle metálszínt tartalmaz. Ez a RAL első, vízbázisú festékekre kifejlesztett színrendszere. Ezeknek mindegyike nehézfém-mentes, azaz nem tartalmaz ólmot, kadmiumot vagy kromátot. A RAL EFFECT lehetővé teszi az öko-hatékony festést, amelynek alkalmazása egyszerű és modern.

Előnyei a teljesség igénye nélkül:

  • 420 hagyományos és 70 metálszín, amelyek könnyen és egyszerűen alkalmazhatók vízbázisú festés során
  • Minden színcsalád 6 különböző árnyalatú hagyományos- és a hozzá kapcsolódó metálszínt tartalmazza
  • nagyszámú, népszerű világos színárnyalat
  • Megfelel az európai EN és ISO szabványoknak


NCS

Index

Színkártyák - Pulvertech Kft.

Az NCS Index – legyező szerű színkollekció- tartalmazza mind az 1950 különböző színt az NCS színrendszerből. A színek öt színkategóriába rendezve szerepelnek a kollekcióban. Ezek a színek a szürke , a sárga (G80Y-Y70R), a piros (Y80R-R70B), a kék (R80B-B70G) és a zöld (B80G-G70Y). Az oldalakon belüli navigáció egyszerű, a rendszer biztosítja a színek könnyen történő megtalálhatóságát, beazonosíthatóságát. Minden oldalon szerepel egy ábra, amely elhelyezi a színeket az NCS rendszerben, azaz az NCS körön és az NCS háromszögben. A kollekció magas minőségű vászon burkolata biztosítja a termék tartósságát. A legyező tetején található egy rögzítő, amely gondoskodik arról, hogy a legyező ne nyíljon ki, ha azt nem használják.

Pantone

Színkártyák - Pulvertech Kft.

A Pantone Plus Series Formula Guide a nyomdaipari felhasználók egyik, ha nem a legkedveltebb színskálája. 14 szabványos Pantone alapszín különböző kombinációjából, keverékéből hozták létre a Series Plus kollekciót, amely az egyes színek kikeverésének arányait tartalmazza. A „recept” minden szín mellett megtalálható. Külön legyezőn gyűjtötték össze a fényes (coated) és a matt (uncoated) színmintákat. Mind a fényes, mind a matt verzióban 1341 szín található, melyet a legyezőben kromatikus sorrendbe állítva találhatunk meg.

British Standard Colours

Színkártyák - Pulvertech Kft.

A British Standard Colours legyező tartalmazza az összes BS színmintát mind a BS 4800, a BS 5252, a BS 2660 és a BS 381C gyűjteményből, valamint az összes „egyéb” BS színeket is. Közel 500 színből válogathatunk, amelyek mellett szerepel a színazonosító kód és megnevezés. A British Standard színeket jellemzően nyomtatásban használják, de lehetőség van a színek kidolgozására egyéb felhasználási területen is.Pulvertech Kft.

Egyedi beazonosításra is lehetőségünk van L.a.b., CMYK és RGB pontos értékek alapján.

Kérjen ajánlatot az alábbi elérhetőségeken:

Tel/Fax : +36 37 30 44 30
E-mail:

pulvertech_50d1a1c329540.jpg pulvertech_50d1a191a6b1a.jpg
pulvertech_50d1a1734cbb3.jpg pulvertech_50d1a17bbf9fa.jpg