3200 Gyöngyös, Kassai u. 29.

Cégünkről

2008 – ban az egyik legkiemelkedőbb termékminőséggel rendelkező porfesték gyártó a Rohm & Haas egy stabil alapokkal rendelkező megbízható szakember gárdával dolgozó, korrekt üzletpolitikával bíró partnert keresett termékeinek magyarországi forgalmazásához. A Pulvertech Kft alapítótagjai valamint az általuk képviselt üzletpolitika tökéletesen illeszkedett ezen elképzeléshez, így a Pulvertech Kft alapításától fogva a Rohm & Haas porfesték magyarországi kizárólagos disztribúcióját végezte.

2009 – ben a nemzetközi porfesték piacon a Rohm & Haas több átalakuláson ment keresztül, míg végül az Akzo Nobel tulajdonába került, így 2011 – től a Pulvertech Kft a kizárólagos disztribútora az Akzo Nobel Interpon porfesték termékcsaládjának Magyarországon. Az Akzo Nobel akvizíciója tovább emelte a forgalmazott termékek minőségét, szélesítette a termékskálát és hatalmas tőkeháttere és hosszú gyártói tapasztalatai, kutatás és fejlesztési gyakorlata olyan hátteret biztosít a cég számára, mely minden bevonattechnikai igény kiszolgálására alkalmas.

A Pulvertech Kft küldetésének tekinti, hogy minden vásárlói igény kiszolgálását rendkívül precízen teljesítse, kíváló tanácsadási, terméktámogatási és egyéb szolgáltatásokkal kiegészítve. Már a bevonatok tervezésében is közre tudunk működni, hogy a legoptimálisabb egy-, vagy többrétegű bevonattal lehessen felületeket képezni, mely nem csak az összes környezeti elvárásnak megfelel, hanem esztétikailag is illeszkedik a mai/jövőbeli kor trendjeihez és kihívásaihoz. Portfóliónkban az extrém szín és fényességtartósságú bevonatok is megtalálhatóak rendkívül sok szín és fényességvariációban a szuper mattól a magas fényűig. Jelenleg is több mint 16 000 termékből választhatnak ügyfeleink, emellett jelentős volumenű és széles szortimentű hazai készletről tudunk rendkívül gyors kiszállítást vállalni. Ügyféligények alapján külön megállapodások mellett akár a Just in Time szállítást, vagy konszignációs rendszert is támogatunk.

A vállalkozás a porfesték értékesítés és annak terméktámogatásán kívül széles körben a porfestési eljárásokhoz kapcsolódó kellékanyagok/segédanyagok és porfestő berendezések, elszívástechnológia forgalmazásával is foglalkozik.

 Főoldal

Kapcsolatfelvétel