3200 Gyöngyös, Kassai u. 29.

Porlakkok

Az AkzoNobel az Interpon márkanév alatt világszerte értékesített,
kiváló minőségű porbevonatok gyártója.

Az Akzo Nobel több, mint a por gyártója! Ezért a porfesték üzletág vitathatatlan vezetője. Szenvedélyének tartja a fenntartható megoldások kialakítását minden ügyfel számára.

Amszterdamban, Hollandiában székhellyel, valamint több mint 70 országban működő képviselettel rendelkezik a porfesték üzletágban.

26 laboratóriuma van világszerte, akik az ügyfelek igényei szerint optimalizálják a termékpalettát és három, az USA-ban, Ázsiában és Európában elhelyezkedő, speciálisan az innovációra és a por technológiai fejlesztéseire szakosodott technológiai központja van.

A Globális elérhetőség azt jelenti, hogy innovatív megoldásokat, következetes termékminőséget és hatékony helyi szolgáltatást tud nyújtani a világ bármely pontján. Az ügyfelek hozzáférhetnek az AkzoNobel Esztétikai Központjához is, amely világszerte elismert intézmény a festékek színeinek és trendjeinek a kialakításában.

Porfestés megoldásokat kínál az iparágak széles köréhez, beleértve az autóipart, az építészetet, a berendezéseket, a mezőgazdaságot és az építőipart, az általános ipari, a funkcionális bútorokat és informatikát stb.

Az Interpon porbevonatok különböző színekben, kivitelben és teljesítmény tulajdonságokban állnak rendelkezésre, az ügyfél egyedi igényeihez igazítva.

 

Interpon 100

Az Interpon 100 termékcsalád egy tiszta epoxy bázisú porfesték azért kifejlesztve, hogy optimális mechanikai és kiváló védelmet nyújtson különböző alkatrészeken, ahol hosszan tartó UV és külső környezeti hatások nem érvényesülnek.

 

Interpon 200

Az Interpon 200 család egy poliuretán bázisú porfesték, kifejezetten kültéri célra kifejlesztve. Kiváló korrózióvédelem és flexibilitás jellemzi. Kivételesen sima felület és magas fény teszi az Interpon 200 családot tökéletes választásnak, ahol a magas szintű esztétikai megjelenés elvárt.

 

Interpon 310

Az Interpon 310 széria egy poliészter gyanta bázisú porfesték család, mely teljesen TGIC mentes. Az alkalmazott pigmentek sajátsága, hogy csak beltéri használatra javasolt, mint dekorációk, fém bútorok, üzlet berendezések, polcok, lámpák stb.

 

Interpon 610

 Az Interpon 610 sorozat egyike a poliészter alapú porfestékeknek, amely TGIC használat nélkül, kifejezetten kültéri felhasználásra lettek kifejlesztve. Kiváló ellenállóságot kínál az UV és időjárás hatásaival szemben már egy rétegben, különböző alapfelületeken is. Az Interpon 610 porok széles színválasztékban fényes, selyemfényű, matt, strukturált felületi mintázatú, metálhatású, alumínium és egyéb speciális fedőbevonatok széles választékában kaphatók, vagy a felhasználók speciális igényeihez illeszthetők.

 

Interpon 620

Az Interpon 620 sorozat egyike a poliészter alapú porfestékeknek, amely TGIC használat nélkül, kifejezetten kültéri felhasználásra lettek kifejlesztve. Kiváló ellenállóságot kínál az UV és időjárás hatásaival szemben már egy rétegben, különböző alapfelületeken is. Az Interpon 610 porok széles színválasztékban fényes, selyemfényű, matt, strukturált felületi mintázatú, metálhatású, alumínium és egyéb speciális fedőbevonatok széles választékában kaphatók, vagy a felhasználók speciális igényeihez illeszthetők.

 

Interpon 700

Az Interpon 700 epoxy-poliészter hibrid porbevonat sorozat a tiszta epoxy Interpon 100 termékekhez képest megnövelt szín, UV-fény és hőállóságot kínál, miközben megtartja a dekoratív és védő tulajdonságok optimális kombinációját. Az Interpon 700 porok széles színválasztékban fényes, selyemfényű, strukturált felületi mintázatú, metálhatású, alumínium és egyéb speciális fedőbevonatok széles választékában kaphatók, vagy a felhasználók speciális követelményeihez illeszthetők.

 

Interpon D1036

Az Interpon D1036 egy porfesték sorozat, amely építészeti célú alumíniumon és galvanizált acélon történő felhasználásra lett kifejlesztve. A széleskörűen raktárkészleten elérhető Interpon D1036 különlegesen lett formulázva az ún. Perform System, az Akzo Nobel speciális TGIC-mentes technológiájának a használatával. Az Interpon D1036 megfelel az alábbi követelményeknek: Qualicoat Class 1, GSB Standard EN 12206

Mint az Interpon D építészeti/homlokzati minőségű porfesték sorozat egyik tagjaként, az Interpon D1036 kiváló kültéri tartósságot es színtartósságot biztosít és összhangban van az összes jelentősebb európai építészeti bevonatokra vonatkozó szabványok követelményeivel. Minden egyes Interpon D1036 porfesték összetétele úgy lett kialakítva, hogy teljes mértékben megfeleljen a GSB Standard, Qualicoat Class 1 és az EN 12206 (azelőtt BS6496), BS6497:1984 követelményeivel.

 

Interpon D2525

Az Interpon D2525 porfesték sorozat az ultra-durable porfestékek közé tartozik, speciálisan TGIC mentes formula, amely építészeti célú alumíniumon es galvanizált acélon történő felhasználásra fejlesztettek. Egy új szintet képvisel az időjárás állóságban, vezető építőipari porfestékeket felülmúló teljesítménnyel. Jelentősen magasabb fényesség és színtartósságot kínál, ötvözve maximális bevonat tartóssággal és funkcionalitással.
Az Interpon D2525 megfelel az alábbi követelményeknek: GSB Master, Qualicoat Class 2, EN 12206 (BS6496), EN13438 (BS6497:1984) és AAMA 2604-13

 

Interpon D3020

Az Interpon D3020 egy különlegesen ellenálló porfestékek csoportjába tartozó készítmény, melynek előállítása úgy történt, hogy eleget tegyen a világ minden részében az építészeti specifikáció által támasztott követelményeknek. Az AkzoNobel által alkalmazott fluorcarbonos technológia érvényesíti ezen innovatív módszer fluorcarbonos polimerek jó kémiai tulajdonságait, amelynek köszönhetően az általa kezelt felszín maximális mértékben megőrzi az eredeti színárnyalatát és fényességét. Az Interpon D3020 az extrém körülmények közt használatos porfestékekre ad alternatívát, valamint az alábbi követelményeknek felel meg: Qualicoat Class 3, GSB Premium, AAMA2605

 

Interpon HT

Az Interpon HT porfestékek egyenrangúak számos folyékony festékkel olyan alkatrészeknél, ahol hőállósági követelmény van.  Az Interpon HT termékcsalád olyan termékekre lett kifejlesztve, ahol a hőállósági tartomány 200 °C -tól akár az extrém magas 550 °C -ig a követelmény.

 

Interpon Primers

Az Interpon porfesték család széles körű alapozó alternatívát kínál acél, alumínium, öntvény stb. felületekre, akár termékspecifikus felhasználásra is, mint például szemcvseszórt alumínium kerekek felújítása, stb. Megfelelnek akár a QualiSteelCoat, Qualicoat elvárásoknak még a legerősebb C5 korrozivitási kategória csoportokban is. Információkért keresse Interpon partnerét.Főoldal Vissza