3200 Gyöngyös, Kassai u. 29.

Mérőműszerek

BYK Gardner Spectro-Guide 6801 – szín és fényesség mérő

Egy termék teljes megjelenését nagyban befolyásolja a szín és fényesség. Azonos szín minta magasabb fényességgel sötétebb, élénkebb vizuális hatást kell, mint alacsonyabb fényességű társa. Hogy egységes képet kapjunk, ezeket a paramétereket együtt kell vizsgálnunk. A Spectro-Guide spektrofotométer egyedülállóan méri mindkét paramétert egyidejűleg, így az eltérések minden esetben azonnal meghatározhatók. A minőség ellenőrzés soha nem volt még ilyen gyors és egyszerű.

 

BYK Gardner Byko-test 8500 Basic Fe/NFe 3663 – rétegvastagság mérő

A Byko-test 8500 rétegvastagság mérő moduláris felépítésű a széleskörű alkalmazáshoz. Különböző szenzorok állnak rendelkezésre a maximális flexibilitáshoz. A rétegvastagság különböző fém felületeken mérhető: vas, acél, réz, alumínium, cink, sárgaréz és titánium.

 

Trotec BB20 – rétegvastagság mérő Fe/NFe

A festékvastagság mérőben az újonnan kifejlesztett duál-szenzor lehetővé teszi a nem mágneses felületek, mint pl. a színezett, lakkozott, műanyag bevonatos, ónozott, zománcozott, krómozott rétegek vastagságának mérését,  vasfelületeken, ill. más felületeken, mint pl. alumíniumon, magnéziumon, titánon, stb. A rétegvastagság-mérő mérőfeje rugósan helyezkedik el egy v-alakú horonyban, ami megkönnyíti a mérést az íves felületeken, mint pl. tengelyeken, vagy zsanérokon és így az elmozdulás nem befolyásolja a mérést.

 

BYK Gardner Byko-cut universal 3430 – univerzális mérőműszer

A Byko-cut universal egy multifunkciós festék tesztelő műszer, mely alkalmas rétegvastagság, tapadás és bevonati keményég tesztelésére, mikroszkópikus felület vizsgálatra. Hordozható, professzionális műszer akár labor vizsgálatra vagy terepen technikusoknak.

 

 

 

TQC – ceruza keménység tesztelő műszer

A TQC ceruza keménység teszt (Wolff Wilborn) egy egyszerű metodika a bevonat karcállósági vozsgálatára. Ebben a tesztben a ceruzákat 6B – től 8H-ig használjuk. A ceruzákat állandó felületi nyomás mellett 45 °-os szögben mozgatjuk a felületen. Ez után megvizsgáljuk, hogy melyik ceruza keménység roncsolta a felületet.

 

 

 

TQC – positector inspection kit – rétegvastagságmérő kit

A rétegvastagság mérő vezetékes szenzorral van ellátva a széleskörű, flexibilis alkalmazáshoz. A rétegvastagság különböző fém felületeken mérhető: vas, acél, réz, alumínium, cink, sárgaréz és titánium.

 

 

 

X-rite RM200QC – színmérő

Ez az eszköz megkönnyíti a pontos színmérést, színösszehasonlítást alapanyagokon, termékeken, ahol a szín nagyon fontos. Egy elegáns, hordozható eszköz amely kényelmesen elfér a kézben vagy zsebben bármerre is mész – a minőségellenőrző labortól a gyártósorig, vagy a helyszínen.

 

 Főoldal Vissza