3200 Gyöngyös, Kassai u. 29.

Pályázatok

2023

Mikro-, kis- és középvállalkozások technológiai korszerűsítése célú Hitelprogram (GINOP-8.3.5-18/8_3) keretében, 2022.12.08. napján BENYÚJTOTT, HITELKÉRELMÜKET az MFB Zrt. az elbírálás során 2023.01.16. napján meghozott döntésével támogatásra méltónak találta.

 

Projekt azonosító száma: GINOP-8.3.5-18/8_3 0482105/1970/22/G30H2

Projekt címe: TARTÓS FORGÓESZKÖZ FINANSZÍROZÁS A HEVES MEGYEI GYÖNGYÖSI TELEPHELYEN

Kedvezményezett: PULVERTECH Korlátolt Felelősségű Társaság

Szerződött támogatott hitel összege: 25 000 000 Ft.

Támogatás módja: visszatérítendő támogatott hitel

 

A projekt tartalmának és céljainak bemutatása:

 

A Pulvertech Kft 2008 - as alapítása óta a hazai porfesték piac értékesítésében piacvezető magánvállalkozás 100%-ban magyar magánszemély tulajdonában álló kisvállalkozás. A cég a hazai piacon az Akzo Nobel vegyipari konszern szerződött kizárólagos porfesték disztribútora, illetve a Carlisle Fluid Technologies magyarországi kizárólagos disztribútora és szervizpartnere.

Az évek óta tartó növekedés folytatását, az eredményeink, piaci részesedésünk növelését és költséghatékonyabb működést célzó tartós forgóeszköz finanszírozással a porfesték és technológiai alkatrészek és berendezések készletszintjét fogjuk növelni.

 


 

2022

GINOP-1.2.8-20 - A mikro-, kis- és középvállalkozások modern üzleti és termelési kihívásokhoz való alkalmazkodását segítő fejlesztések támogatása 
 

Projekt azonosító száma: GINOP-1.2.8-20-2020-03546

Projekt címe: A Pulvertech Kft technológia, IT beruházása a vállalkozás modern szolgáltatási tevékenységének kialakítására és bővítésére

Kedvezményezett: PULVERTECH Korlátolt Felelősségű Társaság

Szerződött támogatás összege: 9 943 203 Ft.

Projekt összköltsége: 14 204 577 Ft

Támogatás mértéke: 70%

A projekt tényleges befejezési dátuma: 2022. február 15.

 

A projekt tartalmának és céljainak bemutatása:

 

Vállalati/szervezeti cél, hogy a jelen fejlesztéssel a működési hatásfokát, szolgáltatási körét tudja jelentősen növelni, eddig rejtett erőforrásokat tudjon felszabadítani és a kiszolgálási gyorsaságát, komplexitását, minőségét fokozza, ezáltal a versenyképességét jelentősen növelje.

A fejlesztés tartalma a tesztfestésekhez szükséges eszközpark fejlesztése elszívófalak, festékszóró berendezés, beégető kemence, korszerű kompresszor vásárlásán keresztül, az oktatások terméktámogatások támogatásához kapcsolódó fotó és videórögzítő rendszerek, IT technológia (szerver, laptopok) beszerzésén keresztül. 2 porfestő mintafestő egységgel, 1 folyékony mintafestő rendszerrel, a hozzájuk tartozó és működésükhöz szükséges kompresszorral és hőkezelő kemencével. Ezen szakasz eredményeként eddig nem porfesthető minták (befoglaló méretek okán) festhetővé válnak.

Az IT infrastruktúra központi elemeként üzembe áll egy komoly kapacitású szerver, a bonyolultabb számítási kapacitást biztosító átfogó elemzések futtatására alkalmas munkaállomások, a kereskedők és a technikai részleg számára használható laptopok a helyszíni munkákhoz, diagnosztikákhoz, valamint a szükséges hálózati kiegészítők router és szünetmentes tápegység.

Beszerzésre kerül egy Nikon Z6 fényképezőgép 2 nagy fényerős eltérő zoomállású és fényerejű objektívvel és egy videofelvétel készítésére alkalmas kis kamera a rögzítését univerzálisan segítő adapterekkel.

Ezen beszerzéseken keresztül a termékkereskedelmet fejleszti a vállalkozás és a hozzá kapcsolódó egyre inkább felértékelődő terméktámogatási szolgáltatások is jelentősen bővülnek, összességében versenyképesebbé, eredményesebbé és komplexebbé válik a vállalkozás és annak szolgáltatási köre.Főoldal